There is no slider selected or the slider was deleted.

Fiber-To-The Antenna

FTTx antena

Dezvoltarea retelei unui operator de comunicatii mobile prin instalarea de noi RRU-uri (3G, 4G, 5G, etc) este inevitabila, atragand la fiecare upgrade costuri suplimentare.

Pentru a spori performanta si a reduce costurile, multi operatori sunt in cautarea de noi tipuri de unitati radio de la distanta (RRU). Acestea sunt parte importanta a modernizarii retelei, dar instalarea acestora consuma de timp sunt complexe si sunt destul de costisitoare. Fiecare RRU are tipul propriu de conector (fibra sau power), iar de cele mai multe ori nu se potrivesc de la un producator la altul.

Solutiile noastre FTTA la cheie sunt o optiune viabila pentru orice operator. Acesta cuprinde un sistem integrat de instalare rapida a unui RRU la partea de sus a turnului. Cu o solutie FTTA odata instalata, pe viitor va fi extrem de simplu sa schimbi sau sa inlocuiesti orice RRU, sa faci upgrade sau sa dezvolti reteaua rapid, ieftin si usor de instalat.

Alege modul inteligent, simplu, flexibil pentru a personaliza strategia de dezvoltare FTTA.

Kronect poate configura orice solutie FTTA, hibrida sau standard. Deasemenea, putem asigura si patch-uri speciale FTTA pentru diferite RRU-uri existente(Ericsson, ZTE, etc). Foto FTTA ZTE Cable

FTTA