There is no slider selected or the slider was deleted.

Cablare Scalabila CAT5e pana la CAT7 (1200MHz)

 

 

Unica solutie scalabila de la Commscope “ACO Solution”

Solutia ACO permite cablarea standard de la Clasa D (CAT5e), Clasa E (CAT6), Clasa EA (CAT6a), Clasa F (CAT7) si Clasa FA (CAT7A) pe acelasi cablu, intr-o singura solutie.

Solutia ACO are la baza un cablu cu 4 perechi (ecranate individual si per total) Categorie 7A, pana la 1200MHz si un conector special de banda superioara, capabil sa sustina pana la 2GHz. Echiparea este modulara putand suporta echiparea, inlocuirea sau upgradarea incepand cu CAT5e si pana la CAT7a (1200MHz), fara a necesara recablarea, ci numai adaugarea sau inlocuirea modulelor dorite.

Fie ca este instalata in patchpanel sau priza modulara acesta cablare este capabila sa transporte in acest moment pana la 10GB (600MHz CAT6a sau CAT7A 1000MHz), dar si in viitor este capabila de aplicatii la 40 sau 100 Gigabit Ethernet. Odata cablarea finalizata cu solutia ACO de la Commscope acesta poate fi echipata cu orice tip de modul (CAT5e to CAT7A) sau poate fi lasata libera (in cazul echiparii in viitor a spatiului de birou), generand astfel economii considerabile de investitie generala sau in cazul reconfigurarii porturilor.

Avantaje

instalare reducerea costuliReducerea costului investitiei – reteaua de cabluri se poate face la constructia cladirii sau a spatiului tehnic, iar echiparea modulelor se poate face numai acolo unde sunt necesare, in faza initiala.

Echiparea diferentiata a porturilor – modulele dedicate fiecarui echipament pot fi facute diferentiat, astfel incat porturile dedicate aplicatilor mai putin importante (computerele uzuale) pot fi de tip CAT5e Gbit, iar porturile speciale (servere, echipamente active cu capacitati mari de transmisie) pot fi echipate cu module superioare, CAT6A sau CAT7A.

 

upgrage retea computere

Schimbarea modulelor retelei – odata cu evolutia retelelor si a transferului mare de informatii sunt necesare si upgrade-uri ale porturilor existente intr-o retea LAN. Dar, fara o solutia ACO va fi nevoie sa schimbati si cablurile din retea, cu costurile aferente. Solutia ACO de la Commscope permite inlocuirea ulterioara a modulele si trecerea acestora la un nivel inferior catre un nivel superior de transfer al informatiilor (exe: trecere de la Gbit la 10 – 40 sau 100 Gigabit Ethernet), fara a fi nevoie decat de inlocuirea modulelor din priza existenta si fara inlocurirea cablurilor.