There is no slider selected or the slider was deleted.

Data Center On Demand – DCoD

DCoD – Data Center On Demand

Solutiile Data Center On Demand au aparut ca urmare a cerintelor clientilor business care au nevoie de un spatiu tehnic propriu, rapid de instalat si utilat cu toate facilitatiile unui data center standard. Modularitatea este cheia de succes a unui DCoD, in conditiile in care un client poate opta in prima faza de un spatiu tehnic cu facilitati de data center pentru 1 rack si se poate extinde rapid cu pana la 20 de rackuri (sau mai multe).

Solutia DCoD de la Commscope se remarca printr-un raport excelent de economie la consumul de curent (Average Annual Power Usage Effectiveness 1,03 – 1,06) ,racirea in interior facandu-se cu un sistem IEC, proprietar Commscope. Pentru a instala un sistem DCoD de la Commscope nu avem nevoie decat de un racord electric, dimensionat in functie de consumul total al echipamentelor si un racor la apa curenta pentru racirea IEC (Innovative Evaporative cooling).

Cu instalare la interior sau in exterior, o astfel de solutie la cheie garantata direct de producatorul Commscope ia in calcul orice element necesar intr-un data center profesional, incluzand: alimentare electrica, sistem de racire al echipamentelor, sistem de alarma, detectie si stingere la incediu sau la efractie precum si o organizare perfecta a echipamentelor sau a componentelor de conectivitate intre echipamente si reteaua de comunicare exterioara pe fibra optica, radio sau cupru.

Upgradarea ulterioara a solutiei scalabile se poate face extrem de rapid si simplu, fara intreruperea sistemelor existente in functiune. Monitorizare intregului spatiu tehnic se poate face de la distanta, dar poti fi si integrate module de spatii pentru personal. Iar daca este lumea se misca in permanenta si DCoD se poate misca oricand si oriunde, montarea si demontarea facandu-se foarte simplu si usor, doar cu?ajutorul unui stivuitor si a unui misloac de transport standard (camion).

Daca aveti in intentie sa vedeti o astfel de solutie va rugam sa va adresati pe email la comercial@kronect.ro

[asmp-switcher]English[/asmp-switcher]