There is no slider selected or the slider was deleted.

Fiber-To-The Antenna

FTTx antena

Dezvoltarea retelei unui operator de comunicatii mobile prin instalarea de noi RRU-uri (3G, 4G, 5G, etc) este inevitabila, atragand la fiecare upgrade costuri suplimentare.

Pentru a spori performanta si a reduce costurile, multi operatori sunt in cautarea de noi tipuri de unitati radio de la distanta (RRU). Acestea sunt parte importanta a modernizarii retelei, dar instalarea acestora consuma de timp sunt complexe si sunt destul de costisitoare. Fiecare RRU are tipul propriu de conector (fibra sau alimentare cu energie electrica), iar de cele mai multe ori acestea nu se potrivesc de la un producator, la altul.

Solutiile noastre Fiber To The Antenna, la cheie, sunt o optiune viabila pentru orice operator de telefonie mobila. Acesta cuprinde un sistem integrat de instalare rapida a unui RRU la partea de sus a turnului. Cu o solutie FTTA odata instalata intr-un turn sau pe acoperis va fi extrem de simplu sa schimbi sau sa inlocuiesti orice RRU, sa faci upgrade sau sa dezvolti reteaua rapid, ieftin si usor de instalat.

Pe langa solutiile complexe de Fiber-To-The-Antenna, Kronect produce orice model de conexiune optic? din statia de baza (BaseBand Unit) cu fibra optica de tip GYFJH, cu protectie metalica sau fara, cu conectori proprietari de tip ODVA, FULLAXS, MINI-SC, ODC, J599(Aviation Connectors), PDLC, inclusiv solutiile fara conectori, de tip DLC sau la cererea clientului.

GYFJH fibra optica antene rru

In situatii speciale, acolo unde este necesara portabilitatea cablului de fibra optica la exterior provizoriu si rapid, se pot alege diferite tipuri de solutii pentru transport si rulare cu protectia cablului de fibra optica, organizate pe role gandite si proiectate exact pentru scopul acesta.

Iata cateva modele de transport rapid a fibrei optice:

Alege modul inteligent, simplu, flexibil pentru a personaliza strategia de dezvoltare FTTA.

Kronect poate configura orice solutie FTTA, hibrida sau standard. Deasemenea, putem asigura si patch-uri speciale FTTA pentru diferite RRU-uri existente(Ericsson, ZTE, etc). Foto FTTA ZTE Cable

FTTA