There is no slider selected or the slider was deleted.

Monitorizare retea cu ImVision AIM si InstaPatch de la Commscope

Centre de Colocare, Data Center, MSC sau BTS Node, in toate locatiile mari se gasesc un numar din ce in ce mai mare de porturi de fibra optica sau Ethernet. Multe porturi la un singur loc insemna si multe probleme: documentare exacta, organizare, identificare, curatare, migrare, upgradare.

Operatori de retea au doar trei optiuni pentru o monitorizarea porturilor fizice a unei retele:

 1. Monitorizare manuala a porturilor (cu pixul si caietul).
 2. Monitorizarea cu ajutorul unui software specializat sau cu un simplu .xls
 3. Monitorizarea in timp real cu ajutorul unei solutii de scanare a porturilor, la nivel fizic cu ajutorul unor patch-paneluri active, un software special si o baza de date.

Commscope a dezvoltat si optimizat o solutie ce este capabila in acest moment sa monitorizare in timp real orice retea de date. Solutia Commscope pentru operatori de retele este disponibila atat pentru porturile de fibra optica cat si pentru cele de Ethernet.

Prin solutii preterminate si preechipate cu module GigaSPEED? (pe cupru) si InstaPATCH (pe fibra optica), instalarea devine rapida si usoara. Integrate cu ajutorul software-ului ImVision? AIM intr-un singur site sau la nivelul intregii retele, acestea aduc avantaje extrem de necesare fiecarui operator de retea mica, mare sau foarte mare, cu ar fi:

 • Reducerea costurilor.
 • Viteza in exploatare.
 • Vizualizarea fiecarui site monitorizat.
 • Securizarea locatiilor.
 • Managementul retelei avand informatii cu acuratete despre consumul de energie, capacitatea de extindere sau nivelul de racire disponibil a fiecarui site in parte.
 • Integrarea cu NMS a alarmelor, ordine de servici pentru upgrade, service sau interventii.
 • Gestionarea echipamentelor active sau pasive.
 • Generari de rapoarte in timp real.
 • Flexibilitate. Solutia este disponibila pentru orice tip retea pe fibra optica sau Ethernet (Cat5e, Cat6, Cat6a sau Cat7).

soft data center

Cu cat este mai rapida identificarea unui port, cu atat acesta genereaza mai putine pierderi de trafic. Toate informatiile la nivel fizic a retelei la un singur click reduc masiv costurile de deplasare la site survey, upgrade sau mentenanta.

Simplitatea in exploatare si in gestionarea resurselor aduc avantaje oricarui operator care tinteste ca reteaua pe care o administreaza sa produca cat mai mult si cu cat mai putine costuri.

Mai multe detalii in fisierul de mai jos: