Q&A

O selectie a celor mai uzuale intrebari ale clientilor, va prezentam cateva probleme (modificate si adaptate) ale caror raspunsuri sa va fie de ajutor in luarea unei decizii:

 Intrebare:

Raspuns:

Ce gama de produse comercializeaza KRONECT Comunicatii?

 

Produsele comercializate de KRONECT Comunicatii SRL ca distribuitor KRONE sunt: reglete LSA-PLUS si LSA-PROFIL, cutii repartitoare de interior si exterior, dulapuri de distributie de interior si exterior, repartitoare deschise cu montare pe perete, sisteme de protectie la supratensiuni si supracurenti, solutii de retelistica si fibra optica, scule de insertizare etc. Deasemenea, in mare, sunt asigurate si cablurile de telefonie si retelistica aferente, fibra optica. Foarte important, produsele distribuite de KRONECT Comunicatii nu sunt tip KRONE, ci sunt produse KRONE originale.

Care este diferenta intre regletele LSA-PLUS si regletele LSA-PROFIL?

 

Fiecare tip de regleta LSA-PLUS are un corespondent LSA-PROFIL. Sistemul PROFIL are in plus prevazut un dispozitiv de fixare pe bare metalice paralele. Din punct de vedere al punctelor de contact, nu exista practic nici o diferenta. Doar in cazul nevoii de a instala protectii, trebuie achizitionati separat conectorii de impamantare care fac legatura fizica intre arestor – magazie – regleta – circuit de impamantare.

Ce garantie ofera KRONE pentru retelele structurare?

 

Garantia pentru retelele structurate se numeste TrueNET® si ajunge la 20 de ani, din care 5 ani include o garantie suplimentara , zero bit pierdere. Pentru detalii suplimentare, contacteaza KRONECT Comunicatii si vei primi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie

Ce variante de repartitoare pot alege pentru reteaua de telefonie?

 

KRONE ofera o multitudine de variante de solutii constructive pentru a facilita o alegere in functie de dimensiuni si capacitate. Variantele de baza sunt:
– repartitor deschis
– pe perete
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
– de sine statator
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
– repartitor inchis
– de interior
– cutii plastic ABS sau metalice
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
– dulapuri
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
– de exterior
– cutii plastic ABS
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
– dulapuri
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
– in rack 19"
– LSA-PLUS
– LSA-PROFIL
Multiplele posibilitati oferite permit proiectarea repartitoarelor de la 10 – 10.000 perechi. Optiunea este a dumneavoastra, iar variantele vi le oferim noi.

Repartitoarele sunt implicit echipate?

 

Nu, repartitoarele se echipeaza ulterior in functie de necesarul de perechi. Avantajul modularitatii este costul redus prin achizitionarea elementelor conform necesarului.
Exemplu: cerere repartitor cutie de interior de 60 perechi:
– cutie de 100 de perechi neechipata cu reglete (urmatoarea mai mica este cea de 50 de perechi);
– 6 reglete de 10 perechi.
Avantaj:
NU sunt achizitionate din start 10 reglete, iar pentru o extindere ulterioara la 100 perechi se vor mai achizitiona doar 4 reglete.