There is no slider selected or the slider was deleted.

Sistem de Management al Retelei GPON cu module CaMan

CaMan este un sistem de management al retelei GPON bazat pe echipamente poloneze Dasan Networks produse de Fibrain Polonia. Comunicatia cu echipamente OLT (Optical Line Terminal), comunicatie care sta la baza sistemului de managementului CaMan, se face prin protocolul SNMP.

CaMan permite diagnosticarea retelei GPON verificand parametri de functionare si statusul echipamentelor ONT. CaMan analizeaza profilele echipamentelor terminale si genereaza informatii despre functionarea acestora in diverse locatii sau cladiri.

Sistemul de management CaMan al retelei este extins cu urmatoarele facilitati:

???????? Serviciul Departament Clienti:Customer Service Department: contracte, anexe, finante (facturi, plati, etc) si generare de raporturi

????????? Cereri de Servicii si Fluxul de Comenzi

????????? Documentarea Retelei

????????? DOCSIS Managementul Retelei si asigurarea dezvoltari acesteia

????????? Suport PLI-CBD

????????? CONAX Conditional Access Sytem Suport

????????? Interoperare VoIP iqCST

????????? …si multe altele.

Sistemul CaMan este dedicat companiilor ISP? medii, dar poate fi accesibil si retelelor mai mici. Ca o unica functie – suporta mai multi provideri intr-o singura instalare (platforma), cand departamentul IT este externalizat.

CaMan este produs si dezvoltat de catre o echipa profesionista din Polonia si poate fi integrat in Romania foarte simplu si usor. Integrarea sistemului si cotatia aferenta acestuia se poate face dupa o scurta analiza informativa. Pretul sistemului depinde de fiecare retea in parte, dar pretul final va extrem de competitiv.

Referinte CaMan in Europa – Polonia:
Cable TV “DIPOL” Sp. With o.o. – Bia?ystok
Telekomunikacja Podlasie Sp. With o.o. – Bialystok
Cable TV SAV Sp. With o.o. – Bialystok

Net47 a integrat solutia DASAN GPON? http://net47.pl

MMS a integrat solutia DASAN GPON?http://mms.4web.pl