There is no slider selected or the slider was deleted.

Solutie PoE pana la 3km distanta!

Beneficiile unui sistem integrat de alimentare PoE si Fibra Optica intr-un singur echipament outdoor PoE

Screen Shot 2016-10-17 at 17.20.43

Aplicatie
Desfasurarea de camere HD, puncte de acces Wi-Fi, terminale pentru reteaua de fibra optica, celule mici (picocelule, femtocell, metrocells, etc.) si alte dispozitive de acces la retea pot fi dificil de instalat, ?n special ?n exteriorul campusurilor. Multe dintre aceste dispozitive acum accepta o conexiune de intrare Power over Ethernet (PoE) pentru alimentare si comunicatii. Cu toate acestea, distanta PoE este limitata la 100 de metri si poate provoca dificultati ?n planificarea distributiei retelei.

PoE fibra optica
De asemenea, alimentarea cu energie nu este ?ntotdeauna disponibila ?n toate locatiile, exact unde este necesara amplasarea dispozitivului pentru a ?mbunatati conexiunile 4G LTE si / sau 802.11ac Wi-Fi de acoperire pentru retele wireless, cum ar fi pe partile laterale ale cladirilor, stalpi sau diferite posturi etc. ?n aceste situatii, este de obicei necesar asigurarea alimentarii cu energie electrica a locatiei dorite ?nainte de instalarea dispozitivelor. De asemenea, trebuie gasita o solutie pentru plata alimentari locale si modul ?n care este monitorizat consumul acestora. Acestea necesita interventia operatorilor de retea de a negocia cu companiile locale de utilitati sau a proprietarilor de cladiri. La toate acestea se adauga timp si bani la instalarea retelei WiFi si alimentarea PoE.

cablu PoECommScope a dezvoltat o solutie care combina alimentarea cu energie PoE, dar si conexiune optica ?ntr-un singur cablu, reunite intr-o solutie denumita generic “PoE Power Management Solution”

PoE fibra cupru

PoE fibra opticaPoE Fibra Optica