Cabinet TruNet Frame

trueNet1Aceasta noua inovatie TrueNet Frame poate indeplini toate cerintele unei solutii de cablare structurata oferind o flexibilitate de neegalat pe intreaga sa perioada de viata. Se adapteaza usor la diferite necesitati asociate diferitelor categorii de cablare de la un Cat.5e pana la provocatoarea Cat.6a neecranat si ecranat.
Ca si cumparator cauti sa reduci timpul de instalare, cu TrueNet Frame acest lucru este posibil. Este usor de transportat avand o greutate mai mica fata de restul rack-urilor si dimensiuni compacte oferind astfel si o buna manevrabilitate in cladiri.

truenet2TrueNet Frame poate fi usor de manevrat pe coridoare, in lift si printre usi de catre o singura persoana. Poate fi asamblat in aproximativ 2 minute, neutilizanduse suruburi si piulite astfel reducand timpul de instalare foarte mult.
– este construit dintr-un aluminiu robust si usor;
– fixare rapida a patch panel-urilor si alte echipamente de 19”
– managementul cablurilor imbunatateste densitatea, abilitatea adaugarilor schimbarilor si modificarilor (MACs) precum si integritatea retelei;
– nu se mai folosesc cele 168 de suruburi si piulite pentru 42 de echipamente de 19”.

truenet3Este o constructie preasamblata, reducand costurile de transport si in timpul instalarii. Protejeasa cablul de solicitari nedorite ce pot avea un impact asupra performantelor retelei si le permite tehnicienilor un bun acces pentru modificari, adaugari sau adaugari (MACs).
Aceasta constructie a rack-ului ii permite unei persoane sa-l fixeze in picioare in mai putin de 2 minute.

https://www.kronect.ro/wp-content/uploads/2015/11/TrueNet-Frame-New.pdf”>TrueNet Frame EDF