There is no slider selected or the slider was deleted.

Un cost mai mare poate fi mai ieftin?

Un cost mai mare la materiale poate insemna o lucrare mai ieftina?


Exista un concept economic conform caruia un cost mai mare poate fi de multe ori si mai ieftin. Acest concept se aplica cu succes si in cablarile de curenti slabi (retele de calculatoare, camere video, telefoane IP, etc). Cum asa? Destul de simplu de inteles, dupa ce citesti articolul acesta!

 

In primul rand conceptul trebuie tratat general, la o lucrarea de cablare de retea (data, voce). Fie ca este vorba de o cablare retea pentru centrele de date, calculatoare, echipamente video sau orice transmisie de date/voce pe cablul Ethernet, conceputul se analizeaza de la materiale si manopera, per total.

 

Intr-un calcul economic a unei cablari de retea sunt doua parti distincte, materiale plus manopera. Unde in materiale sunt cuprinse: cablurile, patchpanelurile, prizele (dupa caz), si pana la patch-cordurile de legatura catre echipamentele finale (switchuri, routere sau computere). In general, valoarea materialelor folosite la o lucrare de retea reprezinta aprox 50%, iar diferenta de 50% este alocata manoperei aferenta lucrarii respective. Sunt situatii in care procentele difera, dar nu extrem de mult.

 

Cu cat lucrarea de cablare implica materiale mai performante, exe: Cat 6a, Cat 7,  cu atat valoare acestora este mai mare la materiale, dar si la manopera, compania integratoare folosind oameni mai calificati sau echipamente de certificare si test speciale.

 

Astfel ca fiecare companie ce isi doreste sa realizeze o cablare de calitate, rapid instalata si ieftin are nevoie de:

  1. materiale de calitate, certificate, garantate, dar si la un pret cat mai mic.
  2. oameni cat mai specializati la instalari, dar disponibili numai atunci cand au nevoie pentru realizarea unei lucrari de anvergura.
  3. scule si echipamente de test in parametrii si perfect functionale in orice moment

 

Deasemenea este extrem de important ca lucrarea sa nu dureze mult, nu numai datorita presiunii beneficiarului, ci pentru ca o instalare derulata pe o durata mai mare presupune si costuri mai mari de transport, cazare, masa, etc.

 


Solutia ExpressNet de la Excel Networking schimba modul de executie a unei cablari structurate, reducand costurile over-all, dar si aducand niste avantaje extem de eficiente pentru orice parte implicata in proiectul de cablare.

ExpressNet Cu 80%  MAI RAPID – o lucrare de 10 zile poate dura numai 2 zile. Toate materialele vin preterminate, iar tehnicienii le asambleaza individual printr-un singur click.

 

ExpressNet Cu 50%  MAI SIGURE – testarea si certificarea de fabrica a componentelor este mult mai eficienta si mai sigura decat testarea in teren.

 

ExpressNet Este cu 30% MAI SCUMP  – solutiile preconectate de fabrica sunt cu 30% mai scumpe, dar in final costurile sunt mai mici.

 

ExpressNet REDUCE COSTURILE – instalarea rapida, testarea si certificarea de fabrica, transportul produsului finit si realizarea profesionala, direct din fabrica genereaza economii nu numai pentru integratori, dar si pentru beneficiarii finali a solutilor profesionale de cablare structurate. IMPORTANT! Solutia ExpressNet de la Excel Networking UK reduce necesitatea de personal specializat. 

Pentru cotatie si alte detalii contactati-ne direct pe telefon, whatsapp sau email:

0762.202.799 Stefan Matei

comercial@kronect.ro

ExpressNet Solution Brochure EN English