There is no slider selected or the slider was deleted.

Nokia POL Command Center

 

Softul de comanda al NOKIA Passive Optical  LAN  (POL) (cod KPCC) este o solutie avansata de gestionare optimizata pentru performanta si pentru o utilizare simpla in reteaua de comunicatii a companiei. Ca parte a solutiei Nokia POL, Nokia KPCC ofera un mediu foarte intuitiv si simplificat pentru configurare, activare automata, raportare a defectiunilor sau alarmelor, depanare, întretinere periodica si multe altele.

NOKIA Passive Optical  LAN ofera o capacitate sporita si reduce interventiile de mentenanta a retelei,reduce consumul de curent si spatiu necesar instalarii, împreuna cu o longevitate care se extinde cu mult peste cea a retelelor traditionale de Ethernet. Aceste beneficii pot fi realizate pe deplin atunci cand exista instrumente adecvate pentru a sprijini operatiunile de zi cu zi. Cu Nokia KPCC, administratorii de sistem pot beneficia de puterea de transmisie pe fibra optica, cu o interfata de utilizator extrem de intuitiva, care elimina complexitatea si îi furnizeaza informatiile de care au nevoie atunci cand au nevoie.

Nokia KPCC vine ca experienta acumulata în gestionarea a peste 160 de milioane de linii de acces GPON si o aplica la nevoile unice ale companiilor, hotelurilor, asistentei medicale, stadioanelor si a sectorului privat, în general. Activarea noilor servicii este facilitata prin definitii de servicii predefinite adaptate tipurilor specifice de utilizare. Adaugarea de echipamente noi în retea este mult simplificata prin activarea automata a terminalelor optice de retea detectate(ONT). Daca apare o problema, instrumentele avansate de depanare si de gestionare a alarmei va vor îndruma direct la radacina problemei. Retelele devin tot mai complexe, însa gestionarea acestora nu trebuie sa fie complicata.

Model

Capacity

Nr. of

Comp

Subscribers

OLTs

with

KRO-KPCC

up to 3000

3

KRO-OLTXFX

 

Technical Specification Supported network elements
Supported functions – Nokia OLT POL Type FX (4FX – 8FX – 16FX)
– Web user interface – Line termination (LT) cards supported: KNGLT-x, FKGLT-x
– Localization – ONT models: KROG-040P-Q, KROG-240G-A, KROG-240G-C, KROG-080P-P, KROG-010G-A, KROG-040P-P
– Fault management Hardware and operating system (OS) platforms
– Configuration management: – Nokia KPCC operates based on the client- server model. The application is installed on a physical server machine or VMware and is accessed from the user’s machine (client) browser.
  • Copies ONT service configuration to multiple ONTs
– Server requirements:
  • Replace ONT
  • RAM: 8GB
  • Groups ONTs
  • CPU: 4 core
– POL metrics, graphing and charts
  • Hard disk space: 20GB free disk space under root volume and 30GB free disk space under logical volume manager (LVM)
– Service alignment with a CLI configured network – OS: Red HAT® Enterprise client requirements:
  POL troubleshooting tools
  • Chrome, Firefox, Internet Explorer browser support
– Search and filter Scalability
– Performance and security management – Up to 2,000 subscribers
– Operational support – Up to 3 OLTs

 

kpcc kronect KPCC Nokia

Descarca documentatia de aici: NOKIA_KPCC_Software